Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
96.70 €

Madhësia

30ML 103N
50ML 103N
75ML 103N

Sasia

Apliko

Me lule, e freskët dhe seksi, Love Story është thelbi i ri i paharrueshëm i joshjes nga Chloé. Vaji i luleve të portokallit hap aromën me një karakteristikë rrezatuese, ndriçuese dhe dehëse, si një nxitje e dashurisë së re. Aroma joshëse e jasemines i jep aromës zemrën e saj.

Brand CHLOE
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-000519
Forum