Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
312.20 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE
30 ML

Sasia

Apliko

Notat e para kapin përsosjen klasike të frutave ekzotike të qershisë.Pjekuria e Qershisë së Zezë që pikon në likerin e qershisë shkëlqen me një prekje ngacmuese të bajames së hidhur. Zemra shpërthen në valët e qershisë së ëmbël dhe të butë. Balsami i Perusë dhe tonka e pjekur gjatë tharjes sugjerojnë një portret të ri të një simboli ikonik. Kur kombinohet me një përzierje të papritur të drurit të sandalit, vetiverit dhe kedrit, përfundimi arrin nivele frymëzuese nga fantazia e paprekshmëris

Brand TOM FORD
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum