Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
65.10 €

keyword.

50 ML 055

Sasia

Apliko

Kjo ëndërr e një kremi, të forcuar me Anogjenusin e fuqishëm, jep hidratimin e rinisë duke ju rinuar ndërsa flini. Ndihmon në mënyrë të dukshme në përmirësimin e linjave dhe rrudhave dhe ringjalljen e fryrjes rinore. Mundësuar tani me ekstrakt optimizues të farave të koprës dhe elastin Cassia alata për të ndihmuar në rivendosjen e elasticitetit për të krijuar një pamje më të qëndrueshme rinore gjatë natës.

Brand ORIGINS
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum