Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
106.70 €

keyword.

50 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Gjatë natës lëkura është më e pranueshme për të rigjeneruar dhe riparuar vetveten. E mbrojtur nga agresorët e jashtëm, veprojnë në shfaqjen e shenjave të plakjes. Mëngjes pas mëngjesit, zgjohu për të zbuluar një vetvete më të re që të shikon: rrudhat duken më të lëmuara, njollat e errëta duken të reduktuara dhe konturet ndihen më të forta.

Brand BIOTHERM
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-002971
Forum