Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
102.20 €

Madhësia

40 ML
75 ML
125 ML

Sasia

Apliko

Zbuloni Acqua di Giò Profondo, aromën e re mashkullore nga Giorgio Armani. Acqua di Giò Profondo është interpretimi detar intensiv i Acqua di Giò. Më shumë sesa një aromë, Aqua di Giò Profondo është një zhytje e thellë tërheqëse në thellësinë e shpirtit, duke përqafuar vlerat e lirisë, sensuralitetit dhe mashkullorisë moderne, duke zbuluar një dimension gjithnjë e më të thellë.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum