Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
54.90 € 81.90 €

Madhësia

50ML
100 ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Calvin Klein Defy është një kontrast i guximshëm i freskisë së drurit të fuqishëm. Për njeriun modern që thyen kufijtë duke eksploruar të vërtetat e tij autentike dhe kontrastet brenda.

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-030987
Forum