Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
9.40 €

Madhësia

N/A

Sasia

Apliko

Jep gjallëri dhe vëllim. Ideale për flokë kundër plakjes poashtu për flokë të dëmtuar dhe të hollë. Përbërësit natyralë: keratinë dhe Aloe Vera. Aroma e vetme: Ananas, Lychee, Camellia, Vanilla, Kumarinë.

Brand 3DELUXE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum