Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
32.30 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

The Estee Lauder Nutritious Micro-Algae Pore Purifying Cleansing Jelly është një pastrues inovativ i fytyrës që përdor përbërës pionierë të burimeve bioteknologjike për të dhënë një pastrim të thellë. Formula freskuese përmban një nivel të lartë të Mikro-Algave të shtypura nga të ftohtit, një ekstrakt celular i fuqishëm me burim deti që vepron si një hidratues natyral për të ndihmuar në përmirësimin e funksionit të pengesave të lëkurës dhe të ruajë nivelin e ujit për hidratimin e gjatë. E butë dhe jo tharëse, ajo shpërndan në mënyrë efektive grimcat e papastërtisë dhe përbërjes, duke punuar për të dekompozuar lëkurën dhe heq papastërtitë për të minimizuar dukshëm pamjen e poreve. Lëkura lihet të ndjehet e rafinuar dhe e freskuar me një shkëlqim të menjëhershëm, të shëndetshëm.

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum