Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 1
108.30 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
30 ML 350 BISQUE
90 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Ky parfum është frymëzuar nga zbulimet dhe lidhjet. Krijuar për një grua me mendje të hapur, kurioze dhe autentike e cila është e gatshme të zgjerojë horizontet e saj, burimet elegante të aromës me tre përbërës kryesorë nga e gjithë bota: lulja portokalli e nxjerrë nga frutat e hidhura portokalli në Egjipt; lulja indiane tuberoze me burim afër Mysore, Indi; dhe vanilja me burim përmes një programi përgjegjës të krijuar për të mbështetur komunitetet lokale në Madagaskar.

Brand ARMANI
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum