Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
78.30 €

Madhësia

100 ML
N/A

Sasia

Apliko

Dolce & Gabbana Beauty ofron një aromë unike dhe sensuale për burra me K nga Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Intense, magnetike dhe sensuale, K nga Dolce & Gabbana Eau de Parfum tregon historinë e një njeriu autentik dhe modern.K nga Dolce & Gabbana Eau de Parfum ruan formën gjeometrike të gdhendur të shishes me një hije më të thellë të kaltër mbretërore, duke theksuar intensitetin e një aromë të fuqishme dhe magnetike. Xhami me llak ofron një vështrim të lehtë të esencave komplekse që e bëjnë këtë parfum pikant dhe pasqyron portretin intim të Eau de Parfum të një mbreti modern dhe sensual. Kurora ikonike e cila kryeson siluetën e nënshkrimit është e veshur me një patinë argjendi të djegur, duke theksuar blunë fisnike të kupolës së saj të prarimit dhe rruzullave prej guri që e rrethojnë. Në shishe, shkronja K e kurorëzuar evokon simbolin tradicional të familjes mbretërore të kombinuar me një thjeshtësi të guximshme që është karakteri bashkëkohor. Madhështore dhe e paharrueshme, shishja përfaqëson në mënyrë të përsosur universin magjepsës të një mbreti modern.

Brand DOLCE & GABANNA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum