Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 1
123.80 €

Madhësia

30 ML
50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

VOCE VIVA VALENTINO sjell një paralele midis tingullit të zërit tuaj dhe aromës së parfumit tuaj. Si një zë, një aromë është personale, intime dhe lë gjurmë. Harmonia e një tufë lulesh rrezatuese me lule, e bëri problematike dhe të fuqishme përmes një akordi të papritur të miskut kristalor. Festimi i zërit të çdo gruaje. Parfumi VOCE VIVA është një ode e feminitetit shumëplanësh Valentino:Shishja transmeton vlerat e Maison Valentino dhe feminitetit të VOCE VIVA. Një bllok i shkëlqyeshëm qelqi, katror dhe i prerë në anët, thyejnë pasionin e dritës përmes aromës së tij me nuancë të artë duke lejuar që të dalë një V drite. Valentino nxjerr në pah kapakun dhe jakën, duke portretizuar një personalitet modern të mprehtë. Një e kuqe e vibrante nënshkruan këtë shishe portretizuese Valentino.Unë besoj sot se fuqia e vërtetë është të jesh në gjendje të ndash emocione. Pierpaolo Piccioli, Kreator në Maison Valentino.

Brand VALENTINO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-023209
Forum