Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
108.90 €

Madhësia

100 ML
50 ML

Sasia

Apliko

E krijuar për të kapur frymën e triumfit, kjo aromë sportive përmban esenca të vetiverit, paçulit dhe gjetheve të manushaqes. Shiriti unik është riimagjinuar në ngjyrë blu dhe të zezë të gjallë.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032439
Forum