Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
117.80 €

Madhësia

30 ML 02 IVORY
50 ML 02 IVORY
90 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

Ky parfum është një festim i lirisë - LIBRE do të thotë liri. Aroma është për ata që bëjnë atë që duan dhe guxojnë të jenë pikërisht ata që janë. Ajo merr frymëzim nga pistat e sfilatave, dhe shishja shtyn deklaratën e saj të couture më tej me një ngjyrë deve mashkullore të përdredhur në mënyrën më femërore, duke përforcuar intensitetin e shishes origjinale.Kjo aromë përmban shënime nënshkruese të thelbit të livandës nga Franca dhe lulja portokalli marokene e kombinuar me orhide të ndezur dhe vanilje të ngrohtë për ta shtyrë këtë parfum në ekstrem. Një kthesë sensuale e qëndrueshme në aromën e luleve.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum