Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
26.70 €

Ngjyra

01
02
03
04
05

Sasia

Apliko

Kjo produkt i ri 2 në 1 që duhet gjithsesi të keni, rrit vetullat, duke krijuar vetulla të plota gjatë vendosjes dhe intensifikimit të tyre.

Brand CLARINS
Ngjyra 01
Fytyra N/A
Forum