Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
113.50 €

Madhësia

60 ML 02 IVORY
100 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

Y LE PARFUM, Marrja e re e nënshkrimit ikonik të ekskluzivitetit Y. Fuqia absolute e një figure të errët, më intensive, më e fuqishme, më e varur se kurrë. Freski e qetë. Elegancë e papërpunuar. Një aromë për njeriun vetë të bërë. Absolutisht i lirë. Intensivisht i pavarur. Asnjëherë mos kini frikë të eksperimentoni. Pse të mos i jepni të gjitha ato që keni? Guxoni të thoni, Pse jo? Përjetoni intensitetin absolut të Y LE PARFUM.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum