Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
103.32 € 147.60 €

Ngjyra

02 IVORY

Sasia

Apliko

Ky locion trupi i butë, rikuperues ndihmon kundër humbjes së lagështisë. Ai menjëherë ushqen, hidraton dhe rigjallëron për të qetësuar në kontakt lëkurën. I mbushur me energji rigjeneruese me burim deti, lëkura ngopet nga lagështia, duke krijuar një pamje më të ndritshme dhe më të ndriçuar.

Brand LA MER
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum