Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
75.04 € 93.80 €

keyword.

LIGHT
MEDIUM
VERY LIGHT

Sasia

Apliko

Ky korrektor ultra-kremoz, pa peshë, shkrihet në lëkurë me një mbulim mesatar deri të plotë dhe antioksidantë që mbrojnë rininë. Papërsosmëritë duken të fshehura për një mbulesë të gjatë, të ndërtueshme pa u rrudhosur. Në 4 nuanca rrezatuese.

Brand LA MER
Ngjyra LIGHT
Fytyra N/A
Forum