Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
114.80 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

E koncentruar me Miracle Broth eliksirin rinovues të lëkurës, ky pluhur i lirshëm tërhiqet magnetikisht në lëkurë për një përshtatje perfekte dhe një përfundim të përsosur. Grimcat e detit të rrotulluara nga ajri - disa nga materialet më të lehta në tokë - e ndihmojnë këtë formulë të bukur të krijojë një përfundim të padukshëm dhe të vendosë grimin në mënyrë të përsosur.

Brand LA MER
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Group Id A-024383
Forum