Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
111.10 €

Madhësia

30 ML 02 IVORY
50 ML 02 IVORY
100 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

Sì Eau de Parfum Intense përmbledh energjinë e sigurt që karakterizon gruan Sì. E fuqizuar, femërore dhe e lirë, ajo mishëron një feminitet të papërmbajtshëm modern, i cili përmes prizmit të kësaj aromë të re intensive merr një ajër të sofistikuar, joshës.Sì është atributi im për feminitetin modern. Një kombinim i parezistueshëm i hirit, forcës dhe shpirtit të pavarur. - Giorgio Armani

Brand ARMANI
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum