Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
41.40 €

keyword.

15 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Trajtimi ideal për burrat që bëjnë një jetë intensive. Një pamje e vërtetë energjie, gjallërie dhe hidratimi për lëkurën e tyre të mbingarkuar. Veprimi i fuqishëm i ekstraktit organik të xhensenit të kuq do të kontribuojë në prodhimin më të mirë të energjisë së lëkurës: në mënyrë që ta aktivizoni atë, stimuloni atë dhe lejoni që ajo t'i rezistojë të gjitha llojeve të sulmeve (temperatura ekstreme, mbingarkesë, stres).Për një kontur të syve që është edhe më i butë dhe më i tonifikuar, një pamje rrezatuese dhe e pushuar.

Brand CLARINS
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-024506
Forum