Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
56.90 €

Ngjyra

160 SHELL
220 LINEN
230 ALDER
240 QUARTZ
260 CASHMERE
310 SILK
330 BAMBOO
340

Sasia

Apliko

Një kombinim i perlave transparente, mikrokristaleve rrezatuese dhe filtrave optikë të përparuar, ekuilibron dhe përshtatet me çdo kusht të ndriçimit të ambientit, ndërsa një përzierje ekskluzive e lagështuesve jep lagështi në lëkurë për hidratim 24-orësh. I mbushur me ekstrakt lëkure mandarine për të ndihmuar në mbështetjen e shkëlqimit të lëkurës, ky fondacion pa peshë ofron rezultate të menjëhershme dhe shkëlqim të qëndrueshëm. Mbron me SPF30.

Brand SHISEIDO
Ngjyra 160 SHELL
Fytyra N/A
Forum