Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
9.40 €

Madhësia

50 ML 453

Sasia

Apliko

Pasta mat është e bazuar në dyllin e bletës, e cila butësisht modelon flokët tuaj ashtu si ju nevojiten, dhe gjithashtu kujdeset me kujdes për strukturën e flokëve tuaj, shton vëllim në modelin tuaj të flokëve.Veçori e këtij mjeti stilimi është një fiksim i fortë, por fleksibël i flokëve, pas së cilës flokët tuaj do të fitojnë një hije të këndshme mat.

Brand HD LIFE STYLE
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum