Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
25.40 €

Ngjyra

30 ML
50 ML
75 ML

Sasia

Apliko

Formula e lehtë pa vaj siguron hidratim që shkon mbi 10 shtresa të thella. * Jep një nxitje të menjëhershme të lagështisë prej 174% dhe e mban lëkurën të hidratuar për 100 orë. Ky hidratues i avancuar me veprim të dyfishtë me Teknologjinë e Riparimit Automatik ndihmon lëkurën të krijojë burimin e saj të brendshëm të ujit për të rihidratuar vazhdimisht vetveten, pastaj bllokohet nga lagështia për një shkëlqim të pandërprerë, me pamje të shëndetshme. Bërë nga lactobacillus, ujë aloe i aktivizuar dhe pluhur ekstrakt organik i aloe me burim përgjegjësie dhe të çertifikuar, ky përbërës ekskluziv i pasur me lëndë ushqyese ndihmon lëkurën të mbajë lagështinë.

Brand CLINIQUE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-025044
Forum