Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
76.20 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Me elegancën e muskujve dhe dorashka boksi, SCANDAL POUR HOMME i ri nga Jean Paul Gaultier godet me një parfum energjik dhe që të bën të varur. I kurorëzuar me fitore, ky mbret i unazës josh fansat e tij me burrëri në kontrast me një aromë sensuale orientale prej druri në një shishe të rimbushshme. Le të fillojë shfaqja!

Brand JEAN PAUL GOULTIER
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum