Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
84.20 €

Madhësia

50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Kjo aromë pikante me ngjyrë qelibar shkrin një forcë energjike me një nënshkrim të freskët dhe shkëlqyes. Aroma hapet me nota të vajit të grejpfrutit të ndritshëm dhe të freskët. Zemra e aromës përmban një lavandine aromatike me burim të qëndrueshëm në jug të Francës, e cila kombinohet me zemrën e barbarozës, me lyche me fruta dhe tone lulesh me burim të qëndrueshëm në Madagaskar. Nota bazë bashkon premiumin e burbonit të vaniljes, me burim të qëndrueshëm në Madagaskar, me një akorde gështenjë të veshur me sheqer dhe absolut cistus.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-026441
Forum