Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
44.90 € 89.80 €

Madhësia

30ML
100ML
50 ML

Sasia

Apliko

Euforia ka të bëjë me joshjen, fantazinë dhe të qenit magjepsës. Euforia joshëse dhe sensuale,i flet gruas që ka nxitjen të shkëputet nga jeta e përditshme - të jetë në mënyrë provokuese pjesë e një bote tërheqëse, e mbushur me kënaqësi, befasi dhe tundim. Aroma e saj është një kontrast midis frutave ekzotik dhe floral joshëse, për një nënshkrim të pasur, joshës.

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum