Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
190.40 €

Madhësia

100 ML

Sasia

Apliko

Udhëtimi më intensiv drejt zjarrit të shenjtë të shpirtit, në kërkim të origjinalitetit të plotë në gravitetin e pezulluar të bukurisë absolute. Një aromë gjithëpërfshirëse, mistike; origjinale me një personalitet të fortë.

Brand TIZIANA TERENZI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-018312
Forum