Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
56.00 €

Ngjyra

2C3 FRESCO
4N1 SHELL BEIGE
3N1 IVORY BEIGE
2N1 DESERT BEIGE
3W1 TAWNY

Sasia

Apliko

Pudër e lëngshme dhe kujdes për fytyrën në një produkt te vetem

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra 2C3 FRESCO
Fytyra N/A
Group Id A-027083
Forum