Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
43.80 €

Ngjyra

30 ML 106 VANILLA
30 ML 107 BEIGE
30 ML 108 SAND
30 ML 108.3 ORGANZA
30 ML 108.5 CASHEW
30 ML 109 WHEAT
30 ML 110 HONEY
30 ML 111 AUBURN
30 ML 112 AMBER
30 ML 113 CHESTNUT

Sasia

Apliko

Fondatina inovative e serumit kombinon rrjedhshmërinë e vajrave të bimëve të pastra me sasinë e përsosur të pigmenteve për dukjen që merr frymë dhe shkëlqen. Ofron mbulim për të fshehur papërsosmëritë dhe madje edhe ta njëtrajtojnë tenin me butësi. Formula e jetëgjatësisë siguron 12 orë qëndrim të patëmetë.

Brand CLARINS
Ngjyra 106 VANILLA
Fytyra N/A
Forum