Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
29.90 € 61.70 €

Madhësia

30ML
50ML
75ML

Sasia

Apliko

BOSS Femme eau de parfum. Një përvojë tërheqëse dhe aroma më çliruese femërore nga BOSS. Një metaforë aromatike për feminitetin modern.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-000291
Forum