Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
63.00 €

Madhësia

50ML 02 IVORY
35ML 02 IVORY
75ML 02 IVORY
125 ML

Sasia

Apliko

Only The Brave mishëron mashkullorinë Diesel në kulmin e saj: një simbol i forcës, vetëbesimit dhe trimërisë. Një parfum me një qëndrim të veçantë që ndërton nota të forta dhe të ngrohta të kedri dhe qelibari, me një marrëveshje sensuale lëkure.novuese dhe provokuese, por gjithnjë Besnik ndaj ADN-së së tij origjinale, Diesel nuk ndalet kurrë së sfiduari status quo-në dhe vazhdon të eksperimentojë me ide të reja për të krijuar aromat jo konvencionale me një personalitet të vërtetë.

Brand DIESEL
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum