Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
72.00 €

keyword.

LC3
LC5
LC6
LN4
LN8
LW1
LW7
LW9
MC2
MC 5
MN7
MN8
MN9
MN10
MW2
MW9

Sasia

Apliko

Një themel i shkëlqyeshëm me finiturë mat që ofron përsosmëri të qetë dhe mbulim të lartë. Një lëkurë të cilës mund t'i besoni gjatë gjithë ditës me fondacionin e ri dhe të forcuar All Hours. Formula e re përmban acid hialuronik për kujdesin e përditshëm të lëkurës si dhe hidratues gjatë gjithë ditës. All Hours është rezistent ndaj ujit dhe djersës gjatë gjithë ditës.Mbulim i lartë gjatë gjithë ditësNdjenja e lehtë gjatë gjithë ditësGrim mat natyral dhe rrezatues gjatë gjithë ditësPërbërësit e acidit hialuronik për hidratim gjatë gjithë ditës

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra LC3
Fytyra N/A
Group Id A-029058
Forum