Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
36.60 €

Madhësia

N/A

Sasia

Apliko

Në zemrën e aromës shtrihen shënimet më të ëmbla dhe të ngrohta të barbarozës, kanellës dhe karafilit. Në bazën e shkrirjes shtrihen shënimet e aromave të thata të aromave të drurit të sandalit, vetivet, kedrave, drurit të ullirit, qelibarit dhe myshkut që krijojnë një tharje mashkullore dukshëm. Bëhuni vetvetja, por aspironi të jeni një burrë

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-000295
Forum