Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
16.87 € 24.10 €

Ngjyra

140 PORCELAIN

Sasia

Apliko

Biotherm homme avancon mbrojtjen e tij deodorante me NEW Protect-Technology të zgjuar për performancën e zgjatur të deodorantit deri në 48-orë, të freskët dhe të thatë, ndaj djersitjes, ai qëndron i thatë çdo gjë që ditën vendoset.

Brand BIOTHERM
Ngjyra 140 PORCELAIN
Fytyra N/A
Forum