Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
28.00 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Një përzgjedhje saktësisht e dozuar e përbërësve për të minimizuar rrezikun dhe për të shpërndarë përbërjen në mënyrë efektive. Dhe, gjithashtu një strukturë e një freskie e cila shndërrohet në ujë kur kontakton lëkurën. Lëkura është e pastër pa asnjë gjurmë grimi. Testuar oftalmologjikisht, përdorimi i tij është veçanërisht i përshtatshëm për sytë e ndjeshëm dhe bartësit e lenteve të kontaktit.

Brand BIOTHERM
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Group Id A-002965
Forum