Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
66.30 €

keyword.

15 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Shëroni shenjat e dukshme të kohës: kujdes ekspert për konturet e syve. Zona e konturit të syve ka lëkurën më të hollë në trupin tonë dhe për këtë arsye tregon shenjat më të dukshme të plakjes.Blue Therapy Eye redukton menjëherë pamjen e këmbëve të sorrave dhe qeseve nën sy dhe gjithashtu trajton shtresat më të thella të shqetësimit duke rigjeneruar lëkurën për të reduktuar errësirën dhe mungesën e qëndrueshmërisë.Me kalimin e kohës, zbuloni një zonë të konturit të syve që është më e fortë, më e re dhe me një tualet më të shndritshëm

Brand BIOTHERM
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-002999
Forum