Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
44.40 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Një hap thelbësor që ndihmon në forcimin e qerpikëve dhe rritjen e volumit, kjo bazë maskaraje përmirëson dhe zgjat veshjen e maskarës CHANEL.

Brand CHANEL
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-030357
Forum