Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
49.70 €

Ngjyra

01
02
03
04
05
06

Sasia

Apliko

Kjo gamë gradiente në 4 ngjyra ultra të pigmentuara është e pasuruar me pluhur bambuje, Vitaminë E me veti antioksiduese dhe mbrojtëse dhe një bazë që ndihmon strukturën të mbahet dhe të duket për 12 orë.

Brand CLARINS
Ngjyra 01
Fytyra N/A
Group Id A-024031
Forum