Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
38.15 € 54.50 €

keyword.

RVS 12
RVS 122
RVS 201
RVS 202
RVS 204
RVS 205
RVS 206
RVS 207
RVS 208
RVS 209
RVS 210
RVS 211
RVS 212
RVS 44
RVS 45
RVS 80

Sasia

Apliko

YSL Loveshine Wet Shine, tani e pasuruar me pulpa fiqi dhe 6 vajra që ofrojnë deri në 24 orë hidratim dhe mbrojtje. Ky buzëkuq ofron një shkëlqim të lagësht kremoz me një ndjesi të butë në buzë. Mbroni buzët tuaja me kujdes të shtuar.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra RVS 12
Fytyra N/A
Group Id A-032474
Forum