Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
29.90 € 52.70 €

Madhësia

30ML 055
50ML
75ML 055

Sasia

Apliko

BOSS Woman është një aromë tërheqëse që hapet me një shpërthim të mollës së freskët dhe bergamot(citrus), pastaj me shënime të bardha lulesh dhe sjell një bazë të drurit të sandalit dhe vaniljes me krem ??për të krijuar një sens të vërtetë të thellësisë dhe intensitetit të dritës.

Brand BOSS
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum