Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 1
49.80 €

Ngjyra

TAWNY
IVORY NUDE 72
PURE BEIGE 2C1
RATTAN 2W2
IVORY BEIGE 3N1
AUBURN 4C2
FRESCO 2C3
OUTDOOR BEIGE 4C1
PALE ALMOND 2C2
PEBBLE 3C2
SHELL BEIGE 4N1
CASHEW 3W2
COOL BONE 1C1
DESERT BEIGE 2N1
DAWN 2W1
SAND
30 ML ECRU 1N2

Sasia

Apliko

Qëndron 24 orë. Fondatinë e përsosur, natyrale dhe mat.

Brand ESTEE LAUDER
Ngjyra FRESCO 2C3
Fytyra N/A
Forum