Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
15.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Kjo maskarë volum ndërtuese është revolucionare në performancën dhe formulën, për një efekt ekstrem të menjëhershëm. Qerpikët do të fitojnë vëllim dhe intensitet të mahnitshëm që nga lyerja e parë. Përbërja është shumë e pigmentuar, e lëngshme dhe përsosmërisht kapet për qerpikë pa i peshuar ato poshtë. Brusha sinusoide,ei projektuar nga Pupa, ka një seksion të dyfishtë dhe mbledh sasinë maksimale të produktit për ta lëshuar menjëherë atë në një mënyrë bujare dhe homogjene.

Brand PUPA
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum