Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
25.70 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

Le Crayon Khol ka një formulë me përbërje 100% natyrale! Kjo lejon të nënvizoni ose modifikoni konturin e syrit në një mënyrë të lehtë dhe shumë të saktë, duke siguruar një rezultat të qartë ose smokey.Qxndron shumx gjatx.

Brand LANCOME
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum