Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
65.10 €

Madhësia

100ML 02 IVORY
30ML NUDE MODEL
50ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Noa është një planet i vogël në dorën tuaj me një perlë brenda. Noa është një përbërje transparente me lule, erëza delikate, nuanca të frutave prej kadifeje dhe fuqi energjike e kokrrave të kafesë. Kjo aromë është si një mençuri e butë, femërore dhe delikate, pa peshë, por me një prani të dukshme.

Brand CACHAREL
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-000007
Forum