Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
42.50 €

Madhësia

50 ML 350 BISQUE
100 ML
35 ML

Sasia

Apliko

Akordi i parë i duhanit në një aromë drusore, problematike!Bad nga Diesel është një notë druri e pacipë që luan me kontrastet. Një freski e havjarit të ngrirë flirton me ngrohtësinë sensuale të duhanit që digjet. Tani ju jeni te paralajmëruar!

Brand DIESEL
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum