Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
380.00 €

Madhësia

100ML 055
50ML 055

Sasia

Apliko

Parfumi ynë Mesmerizing Eau de Parfum, i frymëzuar nga Kryqëzimi i Arteve dhe Stilit më të gjallë të Nju Jorkut.

Brand BOND
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum