Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
115.60 €

Madhësia

100ML
50ML

Sasia

Apliko

Montale's Intense Cafe hapet me një tufë të përsosur kafeje të freskët që do të marrë frymën tuaj.Lulëzimi i kokrrës së kafesë shoqërohet me një trëndafil të freskët, bimor. Të dy kombinohen për një notë të lartë të papritur të thatë dhe freskuese. Ndërsa kafja zbutet, del një misk i bardhë vanilik, që e ëmbëlson paksa zierjen me vetëm një nuancë krem dhe sheqer. Edhe në tharjen e fundit të qelibarit kafeja mbetet si një prani e pasur dhe me arra. Ky adhurues i varur dhe befasues është i përshtatshëm për burra dhe gra dhe është zgjidhja perfekte për të varurit nga kafeja tek të gjithë ne.

Brand MONTALE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-010377
Forum