Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
34.90 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

Qerpikët shfaqen ekstra të errët për shkak të polimereve të zeza dhe një shkallë të fortë të pigmenteve të pasura të zeza, dhe qëndron 16 orë.

Brand LANCOME
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum