Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
7.80 €

keyword.

50 ML

Sasia

Apliko

Gjatë ditës, lëkura e fytyrës është e ekspozuar ndaj faktorëve të jashtëm - stresit, kushteve klimatike, pluhurit dhe papastërtisë, të cilat mund të çojnë në dehidratim, plakje të parakohshme dhe shfaqjen e rrudhave. Prandaj është e rëndësishme që mbrëmja të kujdeset për të me një pastrim të mirë, tonifikim dhe aplikim të një kremi të përshtatshëm për fytyrën e natës.

Brand NIVEA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum