Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
68.70 €

Madhësia

100ML
30ML
50ML
200ML

Sasia

Apliko

Dashuria, pasioni, bukuria dhe dëshira janë konceptet kryesore që vijnë nga aroma e burrave të rinj nga Versace. Ndërsa mitologjia greke dhe skulptura klasike kanë karakterizuar botën Versace që nga fillimi, kështu që përsosja e trupit mashkullor evokohet me një aludim për Eros, perëndinë e dashurisë. Versace Eros është një aromë për një njeri të fortë, pasionant, i cili është mjeshtër i vetvetes.

Brand VERSACE-T
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum